E M E GARAGE Logo

Om oss

Din bils bästa vän sedan 2014!

VILKA VI ÄR


PASSION FÖR BILAR

Vi har ett brinnande intresse för bilar och finns där för våra kunder, när ni vill optimera, förbättra eller ta hand om era bilar, både utseende- och prestandamässigt, allt utifrån behov och önskemål. Vi är nöjda när ni lämnar oss med ett leende, våra ledord är god service och nöjda kunder. 


FLEXIBLA

Du kan fråga vad du vill kring din bil, vi svarar i den mån vi kan och diskuterar fram en bra lösning tillsammans. Behöver du bilen i veckorna? Då kan vi lösa arbete på en kväll eller helg. Vi kan även hämta upp din bil om det behövs.


SKRÄDDARSY DIN BIL

En helhetslösning för din bil, vi erbjuder allt från att ändra färg på bilen med folie till att tona rutor, förbättra bränsleförbrukningen eller skifta dina hjul varje säsong. Utöver det hjälper vi gärna till att ändra utseende på din bil med hjälp av fälgar, coilovers och stylingdelar eller skydda lacken med stenskottsfilm.


GARAGET

Vi finns i Ostra, strax utanför Eskilstuna med närhet till flertalet stora städer såsom Stockholm, Västerås, Örebro och Norrköping inom 10 mils radie. Våra nya lokaler ligger längs med vägen till Sundbyholm och är enkla att hitta till.


HUR VI JOBBAR

Vi använder oss av kvalitetsprodukter för att du som kund ska känna dig trygg och vi kan lämna garantier på våra arbeten. Efter överenskommelse utförs arbetet ni önskar, ni får en estimerad tid och vi hör av oss när det är klart. Vid större projekt håller vi kontakt under hela processen.

INSTAGRAM FEED

Michael Edeskans

Ägare, VD, säljare, mekaniker, tekniker,  solfilmare, folierare och motoroptimerare.


Ja, det är mig ni kommer prata eller skriva med och lämna över ert fordon till när det blir dags att utföra arbetet ni vill ha gjort. 


Jag har fixat och stylat mina egna bilar i över 20 år och senaste 9 åren har jag hjälpt flera hundra kunder med sina bilar.

HITTA OSS