E M E GARAGE Logo

Våra tjänster

Vi hjälper dig med allt kring bilen

MOTOROPTIMERING

Vill du ha mer kraft i bilen och lägre förbrukning?

En motoroptimering hjälper dig med det. Vi justerar ett antal parametrar i din bil för att få den att gå bättre, effekten och vridmomentet höjs vilket gör att bränsleförbrukningen sänks då motorn inte behöver jobba lika hårt.

Win Win situation helt enkelt då du kan tjäna in kostnaden för optimeringen om du anpassar körningen för det.


FOLIERING

Har du funderat på att byta färg på bilen eller något annat? 

Med foliering eller "wrapping" kan du byta till en mängd olika färger med hjälp av en film som går att forma tack vare ny teknik.

Sätt din egen stil med en matt, blank, kameleont eller metallic folie. Utöver bytet av färg så skyddas lacken. Låt fantasin flöda och hör av dig med din idé så hjälper vi dig att förverkliga den!


MONTERING

Vill du ha hjälp med montering av något?

Hos oss kan du få hjälp med montering av coilovers och sänkfjädrar, installation av frontspoilers och vinge, byta emblem och huv samt uppgradering av avgassystemet. Vi garanterar högkvalitativt arbete och professionell service för att ge din bil den extra touch den förtjänar. Kontakta oss idag för att boka tid eller för mer information!


SERVICE

Lyser servicelampan?

Vi tar hand om din bil och erbjuder ett brett utbud av servicealternativ, inklusive byte av tändstift, filter och bromsar. Vi förstår vikten av att underhålla din bil och vårt mål är att erbjuda dig ett prisvärt alternativ för att hålla din bil i bra skick.


FELSÖKNING

Lyser motorlampan?

Vi kan hjälpa dig med felsökning av din bil. Med vår diagnostikutrustning kan vi snabbt läsa av felkoder och lokalisera felet innan vi gör reparationer. Kontakta oss idag för att få din bil i toppskick!


SOLFILM

Varför ska du tona rutorna på din bil?

- Det skyddar inredningen från solens UV-strålning
- Det ger insynsskydd
- Det ger en bättre miljö i bilen då ACn inte behöver jobba lika hårt

- Det ger bättre skydd mot värmen för djur och barn
- Det blir inget glassplitter vid krossad ruta
- Det gör bilen snyggare

STENSKOTTSFILM

Har du köpt en ny bil du vill skydda mot stenskott?

Stenskottsfoliering är en bra investering när du vill skydda ditt fordon mot stenskott, repor och onödigt slitage. En stenskottsfilm (PPF) är tillverkad i ett tjockt och tåligt material gjord för att skydda utsatta ytor.

Numera finns det inte bara transparent film utan det går att ändra utseendet på bilen med det likt folie. Filmen är självläkande och vattenavstötande, den har ett UV-skydd i sig och finishen är ofta bättre än lacken.


TONING AV LYKTOR

Vill du få få lyktorna tonade eller skyddade?

Vår expertis inkluderar toning av lyktor, vilket inte bara ger en snygg look till din bil utan även skyddar mot kemikalier, stenskott och smuts. Lita på oss för att uppnå det perfekta utseendet och skyddet för din bil.

HJULSKIFTE

Behöver du byta till vinter eller sommarhjul? 

Passa på att byta till sommar eller vinterhjul hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förbättra och anpassa din bil efter dina önskemål.